esmaspäev, 9. jaanuar 2017

Sealiha rullid

Lisan kohe ka teise retsepti:

Täidetud sealiharullid

Vaja läheb:
Sea kaelakarbonaad ( kogus oleneb sööjatest) Mina ostsin ca 700g tüki ning lõikasin 6 viilu u 1-1,5 cm paksud
Sool/pipar
Porgand
Kuivatatud must ploom
Soovi korral juustu, näiteks feta

Lõika liha umbes 1,5 cm paksusteks viiludeks, vasarda õhemaks. Maitsesta soola/pipraga. Lõika porgandist u poole cm paksused viilud. Aseta porgand ning ploomid (soovi korral ka juusturiba) liha ühte äärde. Keera rulli. Vajadusel võib panna sisse grilltikud või siduda niidiga. Rullid pruunista kergelt pannil (või keera alguses ahi kõrgele temperatuurile, pruunistab pealt), pane ahjuvormi ning küpseta kuniks nuga läheb mõnusalt lihast läbi. Ca 45 minutit kindlasti!
Head isu!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Uskumatu - selle aasta teine postitus!

Jaanuari keskpaik - aeg teha väike vahekokkuvõte. Üldiselt on aasta alanud kenasti (seda on ju näha sellestki, et ma kirjutan juba teist b...